Joulu Nokialla -Instagram-kilpailu

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalvelut järjestää sunnuntaina 3.12.2017 Instagram-kilpailun, jossa voi voittaa kahden hengen lahjakortteja Cumulus Resort Eden –kylpylään Nokialle. Palkinnot lahjoittaa Cumulus Resort Eden.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Nokian kaupungin kaupunkikehityspalvelut, Harjukatu 21, 37100 Nokia.

2. Kilpailun voimassaoloaika
Kilpailuaika on Nokian Pyry ry:n järjestämän perinteisen pukkiparaatin aikana sunnuntaina 3.12.2017 pukkiparaatin ja Pirkkalaistorin tapahtuman aikataulun mukaisesti klo 16-18.

3. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram–tilillä kuva Nokian Pyry ry:n pukkiparaatista tai Pirkkalaistorin tapahtumasta Nokian keskustassa.

Kuva pitää ladata hashtageilla #joulunokialla ja #cumulusresorteden varustettuna. Kuvan julkaisijan pitää varmistaa, että sosiaalisen median yksityisyysasetukset sallivat latauksen näkymisen julkisena. Kuvan julkaisijalla on oltava kaikki oikeudet julkaistavaan materiaaliin.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki pukkiparaatia seuraavat ja Pirkkalaistorin tapahtumaan osallistuvat henkilöt 3.12.2017. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista tai asiattomista kuvista. Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluilla on oikeus poistaa sopimaton kuva kilpailusta ja sulkea sen julkaisija pois kilpailusta. Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluilla on myös oikeus sulkea kilpailun ulkopuolelle henkilö, joka rikkoo kilpailun sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja.

Kilpailuun saa osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla. Kuvien pitää olla kuitenkin selkeästi toisistaan erottuvia.

4. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen toimitus
Arvonta suoritetaan pukkiparaatin jälkeen tiistaina 5.12.2017 klo 13 kaikkien kilpailuun kuvan ladanneiden osallistujien kesken. Nokian kaupungin kaupunkikehityspalvelut on yhteydessä voittajaan samassa mediassa, kuin missä heidän kilpailukuvansa on julkaistu (Instagram). Pyynnöstä heidän tulee toimittaa Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluille yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten.

5. Kilpailun palkinnot
Kilpailun palkintoina arvotaan 8 kpl kahden hengen lahjakortteja Cumulus Resort Eden –kylpylään Nokialle.

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluilla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki ja voittanut kuva eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto toimitetaan postitse tai sen voi noutaa Nokian kaupungin virastotalosta osoitteesta Harjukatu 21, 37100 Nokia.