Hiirenpesä

P. 040 7799 096

Hiirenpesän 3-5 -vuotiaat oppivat uusia asioita yhdessä muun muassa leikkien ja liikkuen. Leikille on paljon tilaa ja aikaa sekä sisällä että ulkona. Retkeilemme myös metsässä säännöllisesti. Arjen liikuntaan kannustamme muokkaamalla oppimisympäristöämme liikuntaan innostavaksi.

 

Täällä leikitään, ulkoillaan paljon, pelataan, taiteillaan ja lauletaan. On kivaa opetella uusia lauluja ja laulaa niitä kotonakin.” Pesämme leikkiympäristöt ja toiminta kehittyvät jatkuvasti lasten ideoiden ja aloitteiden mukaan. Leikki-, liikunta-, taiteilu- ja musiikkivälineet ovat lasten saatavilla. Luemme, laulamme ja loruttelemme sekä teemme paljon muutakin yhdessä. Toimimme paljon pienryhmissä, jolloin leikeille, uusien asioiden oppimiselle sekä kiireettömälle kohtaamiselle on tilaa ja aikaa.

Täällä on sellaisiakin kavereita, jotka ei oo ihan parhaita kavereita, mutta kyllä nekin otetaan leikkiin mukaan ja voi saada uusiakin kavereita. Kaikki on täällä kivoja.” Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on olennainen osa arkeamme ja hyvä ilmapiiri on meille tärkeä. Yhdessä toisiamme kannustaen ja kuunnellen harjoittelemme vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.