Siuro ja Linnavuori

Nokian kaupunki luovuttaa kesäkuussa 2019 haettavaksi kolme uutta omakotitonttia Siuron alueelta.

Uusien tonttien haku kesäkuussa 2019

Siuron kolmen uuden tontin hakuaika alkaa 3.6.2019 ja päättyy 17.6.2019 klo 12. Tonttiarvonta suoritetaan 19.6.2019 Nokian kaupungin virastotalolla. Tontit ovat kooltaan reiluja, noin 1500 neliömetrin kokoisia. Niiden rakennusoikeus on 300 k-m², ja tonteille on mahdollista rakentaa myös paritalo. Alueen asemakaava mahdollistaa yksilölliset ratkaisut kodin suunnittelussa.

Uudet tontit löytyvät tonttien karttasovelluksesta ja ne on merkitty ennen tonttihaun alkamista harmaalla värillä. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista ja hinnoista. Tonttihaun alkaessa 3.6.2019 tonttien väri muuttuu siniseksi ja tietoihin lisätään tonttien hakuohjeet ja -lomake sekä luovutusehdot.

Jatkuvassa haussa olevat tontit

Siurossa ja Linnavuoressa olevat tontit ovat jatkuvasti haettavissa. Siuron tontti myydään kiinteästä hinnasta. Linnavuoren tontin voi ostaa tai vuokrata ja voi lunastaa omakseen myöhemmin.

Molempien asuinalueiden vapaat tontit löytyvät Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta:

Siuron vapaa tontti
Linnavuoren vapaa tontti

Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.