Yleisötilaisuus Nokian terveyspalvelujen uudistuksesta 29.10. klo 18


Nokian kaupunki järjestää kaikille avoimen yleisötilaisuuden tiistaina 29. lokakuuta klo 18-19.30 Vihnuskodin juhlasalissa (Vihnuskatu 5). Tilaisuuden aiheena on terveyspalveluiden lääkärien ja hoitajien vastaanottopalveluiden tuleva uudistus.

Tapahtuman avaa perusturvalautakunnan puheenjohtaja Jouko Jaakkola. Uudistusta esittelevät terveyspalveluiden johtaja Minna Luoto, perusturvajohtaja Eeva Halme sekä projektipäällikkö Anne Markkula. Tilaisuudessa on varattu aikaa yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Terveyspalveluiden muutoksen tavoitteena on tarjota palvelut kaupunkilaisille nykyistä sujuvammin ja tasapuolisemmin, kunkin potilaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Suunnitelmien mukaan ensimmäiset nokialaisille näkyvät muutokset astuvat voimaan jo vuoden 2019 aikana.

Kaupunki ottaa lähitulevaisuudessa käyttöön yhden, laajasti avoinna olevan vastaanottopalveluiden ajanvarausnumeron. Myös omalääkäri- ja omahoitajajärjestelmät muuttuvat niin, että omalääkäri tai omahoitaja tarjotaan niille asiakkaille, joille se pitkäaikaisten tai vakavien sairauksien hoidon varmistamiseksi on tarpeellista. Kaikkia asiakkaita pyritään mahdollisuuksien mukaan ohjaamaan jatkossakin tutuille lääkäreille ja hoitajille.

Yleisötilaisuuteen on vapaa pääsy. Vihnuskodin juhlasaliin mahtuu noin 50 henkilöä (ei ennakkoilmoittautumista). Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Tervetuloa!

Yleisötilaisuus terveyspalveluiden muutoksesta
tiistaina 29.10. klo 18-19.30
Vihnuskodin juhlasali, Vihnuskatu 5

Lisätiedot yleisötilaisuudesta:
projektipäällikkö Anne Markkula, 044 486 1619
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätiedot terveyspalvelujen uudistuksesta:
terveyspalveluiden johtaja Minna Luoto, 044 486 1081
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi