Vapaa-aikajaosto palkitsee kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoita

Vapaa-aikajaosto palkitsee vuosittain kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoita

Palkinnon voi saada henkilö tai yhteisö merkittävästä teosta tai toimialan hyväksi tai edistämiseksi tehdystä työstä sekä pitkäaikaisesta vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyöstä Nokialla.
Palkinnon saajan kotipaikka voi olla muukin kuin Nokia, mikäli teko liittyy merkittävällä tavalla Nokiaan.

Palkintojen saajat päätetään vapaa-aikajaoston kokouksessa 5.10.2022.

Kulttuuripalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle ansioista Nokian taide- ja muun kulttuurielämän edistämiseksi taikka merkittävästä kulttuuriteosta. Kulttuuripalkinto voidaan jakaa usean henkilön kesken. Palkinnon voi saada vain kerran.

Liikuntatekopalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle merkittävästä liikunta- tai urheiluteosta tai muusta työstä Nokian liikuntaelämän edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Nuorisotoimijapalkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle merkittävästä nuorten parissa tehtävästä työstä.

Vuoden vapaaehtoistoimija: vuosittain voidaan stipendillä palkita yksityishenkilö, yhdistys tai muu toimija, joka on tehnyt pitkäaikaista vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyötä Nokialla.

Palkintojenjakokriteerit löytyvät myös  Vapaa-aikapalveluiden avustusohje sivuilta 13 ja 14.

Ehdotus kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoiden palkittavista

• Vain raadin käyttöön, mikäli tarvitaan lisätietoja