Uusia rokotusaikoja 75 vuotta täyttäneille


75 vuotta täyttäneet nokialaiset voivat varata rokotusaikoja (noin 250 kpl) tämän viikon perjantaille 26.3. ja lauantaille 27.3. Ajanvaraus avautuu keskiviikkona 24.3. klo 8 alkaen sekä netissä että puhelimitse. Rokotemäärä on ennakoitua pienempi, koska Astra Zenecan rokotteen käyttö keskeytettiin Suomessa viime perjantaina.

Rokotukseen pääsee vain ajanvarauksella

Rokotusaika tulee varata ensisijaisesti netissä osoitteessa nokia.terveytesi.fi. Ajanvaraus vaatii tunnistautumisen. Jos nettiajanvarauksessa ei ole tarjolla yhtään aikaa, ovat kaikki rokotusvuorot jo varattuja.

Ikäihmisille, joilla ei ole käytettävissä nettiyhteyttä tai verkkopankkitunnuksia, varataan tietty määrä rokotusaikoja varattaviksi puhelimitse. Nokian kaupungin koronarokotusten ajanvarausnumero on 03 5652 1108 (avoinna arkisin klo 8–14, kun rokotusaikoja on vapaana). Ruuhkautumisen estämiseksi kaupunki pyytää, että kaikki, joilla on mahdollisuus, suosisivat nettiajanvarausta.

Lauantailta 20.3. peruuntuneet rokotusajat

THL päätti 19.3. varovaisuusperiaatteen mukaisesti keskeyttää Astra Zenecan rokotevalmisteen käytön välittömästi. Terveyspalveluista soitetaan tämän viikon aikana kaikille ikäihmisille, joiden rokotusajat peruuntuivat lauantailta ja tarjotaan korvaavaa rokotusaikaa. Terveyspalveluista toivotaan, että asiakkaat eivät ole itse yhteydessä neuvontanumeroihin.

Kaupunki tiedottaa koronarokotusten tilanteesta ensisijaisesti verkkosivuillaan. Ne, jotka eivät käytä nettiä, voivat kuunnella ajantasaisen rokotustiedon nauhoitettuna tiedotteena numerosta 03 5652 1150.

Lisätiedot koronarokotuksista Nokialla: Koronarokotusten verkkosivu

Artikkelin kuva: Kalle Saarinen