Tulevan kirjasto- ja kulttuuritalon piirrokset esillä

Tiistaina 21.11. Nokian pääkirjastossa Nuijamiestentie 9, tutustutaan tulevan kirjasto- ja kulttuuritalon piirustuksiin arkkitehti Pekka Kolin opastuksella. Tilaisuus alkaa klo 17.00 kahvittelulla ja klo 17.30 alkaen tutustutaan piirustuksiin. Piirroksia voi käydä katsomassa jo etukäteen, sillä piirustukset ovat esillä Nokian pääkirjastossa Nuijamiestentie 9:ssä

Kirjastopalveluiden lisäksi uuteen taloon halutaan tilaa myös nuorisopalveluille ja kulttuurille. Uusi kirjasto- ja kulttuuritalo rakennetaan samalle paikalle Härkitielle, jossa nykyinenkin kaupunginkirjasto sijaitsi ennen muuttoaan väliaikaisiin tiloihin Viholaan.

Rakennustöiden on tarkoitus alkaa ensi vuonna.
Muutoksia aiempiin suunnitelmiin on tuonut se että, suunnitellun neljän kerroksen sijaan kerroksia rakennukseen tuleekin vain kolme. Uudet piirustukset esittelee ja kysymyksiin vastaa Tilatakomo Oy:n arkkitehti Pekka Koli.

Tilaisuus alkaa tiistaina 21.11. klo 17.00 kahvittelulla ja klo 17.30 alkaen tutustutaan piirustuksiin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Piirroksia voi käydä katsomassa jo etukäteen, sillä piirustukset ovat esillä Nokian pääkirjastossa Nuijamiestentie 9:ssä.

Lisätietoja:
Kirjastopalvelupäällikkö Airi Nummelin