Tule testaamaan kuntosi ikääntyneiden toimintakyvyn testauspäivään!

Nokian kaupungin ikääntyneelle väestölle järjestetään jo kolmatta kertaa toimintakyvyn testipäivä Maununkadun avovastaanoton terapiatiloissa 16.12.2022 klo 9-11 & 12-14. Tapahtuma on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Päivän aikana suoritettavat testit on suunniteltu nimen omaan ikääntyneille ihmisille ja ovat turvallisia myös vähemmän liikuntaa harrastaville. Lyhyen fyysisen suorituskyvyn testistö SPPB pitää sisällään 4m kävely-, tasapaino-, ja 5x tuolilta ylösnousutestit sekä puristusvoiman mittauksen.

Testien tulokset käydään läpi Setorin tiloissa tasatunnein klo 14 saakka. Testit suoritetaan ilman ajanvarausta saapumisjärjestyksessä. Varaathan mukaasi juotavaa sekä hyvät sisäkengät testausta varten. Tapahtuma on maksuton.

Aiemmat tapahtumat ovat tuoneet mukavasti paikalle väkeä. Edelleen toivomme runsasta osallistumista. Osallistuthan kuitenkin vain terveenä!

Toimintakyvyn testipäivä 16.12.2022 klo 9–11 & 12–14. Testaus Maununkatu 10 A, tulosten läpikäynti Setorin tiloissa. Lisätiedot: Nokian kotikuntoutuksen fysioterapeutti Minna Mustakangas p: 0401927719.

TERVETULOA!