Terveyspalvelujen verkkosivut uudistuivat – tavoitteena sujuvampi asiointi

Nokian kaupungin terveyspalvelujen verkkosivut on syksyn aikana uudistettu sivuista saadun palautteen perusteella. Tavoitteena on, että nokialaiset löytäisivät sivuilta helpommin terveyspalveluihin ja hoitoon pääsyyn liittyvää tietoa.

Terveyspalvelujen johtaja Minna Luoto. Kuva: Kalle Saarinen / Mikko Ovaska.

Terveyspalvelujen asiointi- ja yhteystiedot löytyvät sivuilta nyt palveluittain jaoteltuina. Rakenteellisten uudistusten lisäksi sivujen sisältöä on pyritty selkiyttämään, ja myös sanavalinnoissa on kiinnitetty huomiota selkeyteen ja ymmärrettävyyteen.

Hammashoitoon liittyvät asiat löytyvät Hammashoito-sivulta. Lääkärien ja hoitajien vastaanotot -osiosta puolestaan löytyvät kiireettömän ja ilman lähetettä toteutettavan hoidon palvelut. Kiireellistä hoitoa ja Nokian kiirevastaanottoa koskeva tieto on koottu Kiireellinen hoito -sivulle.

Terveyspalvelujen etusivulta löytyvät linkit myös laboratorio- ja seulontatutkimusten, hoitotarvikejakelun sekä terveyskeskussairaalan sivuille. Mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä Kuntoutus ja apuvälineet ovat omat kokonaisuutensa. Muita terveyspalveluja -osioon on koottu tietoa muista palveluista, joihin pääsee lähetteellä.

Palautetta voi antaa jatkossakin

”Toteutimme uudistustyön terveyspalvelujen verkkosivuista saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Nyt tehty uudistustyö on osa terveyspalvelujen sähköisen asioinnin kehittämistä. Kehitämme myös terveyspalvelujen verkkosivuja edelleen eteenpäin, ja toivomme jatkossakin saavamme palautetta sivuista. Se on meille arvokasta tietoa kehitystyön tueksi”, terveyspalvelujen johtaja Minna Luoto kertoo.

Kaupungin verkkosivujen jokaisesta yksittäisestä sivun sisällöstä voi antaa palautetta vastaamalla ”Löysitkö etsimäsi tiedon?”-kysymykseen. Kysymys on kunkin sivun alaosassa. Mikäli verkkosivun käyttäjä ei ole löytänyt etsimäänsä tietoa, voi hän jättää sanallista palautetta ja kehittämisehdotuksia. Kysymys ja palautelomake ovat nähtävillä, jos sivujen evästeasetukset on hyväksytty. Palautteita hyödynnetään verkkosivujen kehittämisessä.

Muuta asiakaspalautetta  voi jättää kaupungin palautekanavissa: Anna palautetta Nokian kaupungille

Nokian kaupungin terveyspalvelujen verkkosivut

Lisätietoja: