Suosikkitubettaja Miklu vierailee kirjastossa talvilomalla

Tule tapaamaan Miklua Nokian pääkirjastoon tiistaina 26.2. klo 17-18.30.

Puheenvuoro ja fanitapaaminen

Miklu puhuu nuorille suunnatussa tapahtumassa tubettamisen aloittamisesta ja siitä, minkälaista sisältöä nettiin ei kannata ladata. Puheenvuoron jälkeen Miklulle on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tapahtuman päättää Meet & Greet -osio, jossa nuoret pääsevät tapaamaan suosikkitubettajaansa ja saavat nimmarin ja selfien.

Suosittu tubettaja

Miklu on hyväsydäminen ja positiivinen tubettaja, joka on omistautunut luomaan seuraavasta videostaan aina edellistä paremman. Hänen kanavansa on yksi nopeimmin kasvavista kanavista Suomessa tällä hetkellä. Miklun sisältö on hauskaa, hän on rento ja rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. Hän voitti viime vuonna myös Vuoden Tähtilupaus – palkinnon Suomen Tubecon-tapahtumassa. Miklun YouTube-kanavalla on yli 230 000 tilaajaa.

Tapahtumaan osallistujia pyydetään huomiomaan, että kirjastossa voi turvallisuussyistä olla kerrallaan vain rajallinen määrä ihmisiä, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä pääse sisään.

Tapahtuma on osa kirjaston digihanketta

Tapahtuma on osa Nokian kaupunginkirjaston Kirjaston antama digiosaamisen perehdytys kuntalaisille -hanketta. Hankkeella edistetään kuntalaisten valmiuksia hallita sähköisiä- ja mobiililaitteita riittävästi sekä oppia käyttämään monenlaisia digitaalisia aineistoja. Hanketta rahoittaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Nokian kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Lisätiedot:

Pasi Kangas