Sinustako Ulkoiluystävä iäkkäälle?

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan maksuttomaan koulutukseen! Oletko kiinnostunut auttamaan ja tekemään hyvää ikäihmisten arjen tueksi? Ulkoilu on yksi niistä asioista, jota monikaan ikäihminen ei uskolla tai pysty tekemään yksin ja saattaisi tarvita siihen vapaaehtoisen tukea ja apua. Osallistu nyt maksuttomaan koulutukseen, jossa saat tietoa ulkoilun ja liikunnan terveysvaikutuksista, iäkkään turvallisesta ulkoilusta sekä valmiudet toimia halutessasi ulkoiluystävänä.

Seniorit sauvakävelemässä.

Koulutus on tarkoitettu iäkkäiden ulkoilun avustamisesta kiinnostuneille nokialaisille. Koulutuksen avulla voit omalta osaltasi edistää iäkkäiden turvallista ja hyvää ulkoilua. Koulutukseen osallistuminen ei sido osallistujaa mihinkään muuhun toimintaan, mutta se antaa mahdollisuuden liittyä halutessaan kaupungin ulkoiluystävärinkiin. Koulutuksessa saat tietoa myös kaupungin muista vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Koulutukseen sisältyy 6 oppituntia (toteutetaan kolmena 2h koulutuskertana), välitehtävä koulutuskertojen välillä sekä koulutusmateriaali ja kurssitodistus. Koulutus on maksuton.

Aika: keskiviikkoisin 23.9., 30.9. ja 21.10. klo 15-17
Paikka: Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Pajatila (1krs, Käynti Välikadun puolelta)
Kouluttaja: Ikäinstituutin Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -kouluttaja ja Nokian kaupungin terveysliikuntakoordinaattori Katri Manninen

Ilmoittautumiset 16.9. mennessä: Ilmoittautumislomake ulkoiluystäväksi iäkkäälle koulutukseen
Koulutukseen mahtuu ensimmäiset 16hlö, koulutus toteutetaan mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään neljä (4). Ilmoittautua voit halutessasi myös puhelmitse suoraan kouluttajalle.

Joulukuussa tulossa myös Ikääntyneiden voima- ja tasapainoharjoittelu Vertaisveturi koulutusta -tästä tiedotamme lisää myöhemmin.