Seuraa Nokian uuden kirjasto- ja kulttuuritalon rakentamista sosiaalisessa mediassa

Nokian keskustaan rakennetaan parhaillaan uutta kirjasto- ja kulttuuritaloa. Kuvia, tunnelmia ja tietoa uuden talon rakentamisen vaiheista sekä muuttoon valmistautumisesta löytyy Nokian kaupungin verkkosivujen lisäksi Instagramista ja Facebookista

Uusi talo- vanha paikka

Uusi rakennus nousee pääkirjaston entiselle paikalle Härkitielle. Uuteen monitoimitaloon tulee pääkirjaston lisäksi keskustan alueen nuorisotilat, kahvila, näyttelytiloja sekä kokoontumistiloja, joissa asukkaat tai yhteisöt voivat järjestää omia tilaisuuksiaan. Rakennus valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä ja avautuu yleisölle keväällä 2020.

Osallistu keskusteluun Somessa

Vieraile uuden kirjastotalon Facebook-sivulla osoitteessa fb.me/Nokianuusikirjasto tai hae sanalla nokianuusikirjasto. Instagramista löydät sivun samoin hakusanalla nokianuusikirjasto. Osallistu keskusteluun uudesta kirjasto- ja kulttuuritalosta käyttämällä somessa tunnistetta #nokianuusikirjasto.

Lisätietoja:Marko Ojala

Vapaa-aikajohtaja