Pirkan opiston koronatiedote: aikuisten kevätkausi käynnistyy etäopetuksena


Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen alle 20 v. lasten ja nuorten kurssit toteutetaan lähiopetuksena maksimissaan kymmenen henkilön ryhmissä. Aikuisten kevätkausi alkaa etäopetuksena.

Maakunnallisen pandemiaohjausryhmän 5.1.2021 julkaisemaan ohjeistukseen perustuen Pirkan opiston kevätkauden 2021 opetus toteutetaan seuraavasti:

Aikuisten kurssit kansalaisopistossa ja taiteen perusopetuksessa

Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen aikuisten kevätkauden 2021 opetus käynnistetään ja toteutetaan etäopetuksena toistaiseksi. Mikäli etäopetuksen toteuttaminen ei joillakin kursseilla ole mahdollista, voidaan opetus toteuttaa mahdollisuuksien mukaan lähiopetuksena myöhemmin vuoden 2021 aikana. Kaikilla etäopetukseen siirtyneillä kursseilla palataan lähiopetukseen heti, kun koronatilanne sen sallii.

Lasten ja nuorten kurssit kansalaisopistossa ja taiteen perusopetuksessa

Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen alle 20 v. lasten ja nuorten kurssit toteutetaan lähiopetuksena maksimissaan kymmenen henkilön ryhmissä.

Lapsi-aikuinen kurssien osalta noudatetaan aikuisten kurssien toteuttamisen ohjeistusta.

Yleisötapahtumat

Kevään 2021 yleisötapahtumat järjestetään toistaiseksi etänä tai siirretään myöhemmin toteutettavaksi.

Ilmoittautuminen

Kurssien ilmoittautumisaikoja on jatkettu koronatilanteesta aiheutuvien järjestelyjen vuoksi.

Jos et pysty osallistumaan kurssille, voit poikkeuksellisesti perua ilmoittautumisesi maksutta kurssin alkamiseen asti. Emme peri kurssimaksuja, mikäli kurssi ei ala.

 

Opisto pyrkii tiedottamaan ilmoittautuneita opiskelijoita kurssikohtaisista muutoksista mahdollisimman pian. 
 
Pyrimme tekemään opiskelusta mahdollisimman turvallista ja joustavaa myös jatkossa. Seuraa tiedotusta ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!