Nuorisovaltuuston jäsenmäärä kasvaa vuodelle 2024


Nuorisovaltuuston Nuorisofoorumissa koimme jänniä hetkiä, kun torstaina 30.11. paikalla olleet nuoret valitsivat uudet jäsenet ja puheenjohtajiston kaudelle 2024. Jäsenmäärä kasvoi 13 paikkaan ja nuorisovaltuustossa aloitti täysin uusia jäseniä neljä.

Yhteiskuvassa uusi puheenjohtaja Ramona Kaapu ja nykyinen puheenjohtaja Vilho Tolonen.

Puheenjohtajistossa tapahtui muutoksia, kun istuva puheenjohtaja Vilho Tolonen jätti tehtävänsä jatkaen edelleen jäsenenä. Uudeksi puheenjohtajaksi nousi ansiokkaasti sihteerinä toiminut Ramona Kaapu ja varapuheenjohtajana sai jatkaa Elvi Olkinuora. Ensimmäiseksi sihteeriksi valittiin Julius Johansson ja toiseksi sihteeriksi Aaro Grönblom. Tiedotusvastaavaksi valittiin Eetu Törmälä.

”On mahtavaa että meidän nuvassamme on tänä vuonna enemmän jäseniä, ja uskon ensi kaudesta tulevan menestykäs. Nuorisovaltuusto toimii yhdessä, ja yrittää saada nuorten äänen entistä paremmin kuuluviin. Muutaman vanhan jäsenen jättäytyessä pois nuorisovaltuustotoiminnasta voimme edelleen tukeutua heihin tarpeen tullen ja tehdä yhteistyötä.” Kommentoi tuleva puheenjohtaja Ramona Kaapu.

Kolme jäsentä Joonas Äärilä, Laurana Huhtakangas ja Sanni Vierimaa päätti nuorisovaltuustotaipaleensa ja saimme kuulla koskettavia jäähyväispuheenvuoroja. Nuoret kertoivat, kuinka nuorisovaltuustotoiminnassa oppii poliittista vaikuttamisen tapoja ja saa uusia kavereita.

Nuorisovaltuustopaikkoja on 25, joten 13-21-vuotias nokialainen tai täällä opiskeleva voit ilmoittautua jäseneksi myös kesken kauden. Tutustu nuorisovaltuustoon ja tule mukaan.