Nokian yläkoulut ja lukio siirtyvät etäopetukseen 8.-28.3.


Nokian kaupungin yläkoulut ja lukio siirtyvät etäopetukseen perusturvalautakunnan päätöksen mukaisesti ajalle 8.-28.3. Erityisen tuen oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Kouluilla on hyvä valmius aloittaa etäopetus heti talviloman jälkeen ennakkoon tehtyjen valmistelujen ansiosta.

Liitutaulun päälle on aseteltu kasvomaski sekä värikyniä ja muita koulutarvikkeita.

Koulut tiedottavat oppilaita ja huoltajia Wilma-viestillä tarkemmista etäopetuksen järjestelyistä ja kouluruoan noutamisesta. Kouluruoka tulee tilata etukäteen ja se noudetaan omasta koulusta kahdesti viikossa.

Lisäksi Nokialla noudatetaan muitakin alueellisen pandemiaohjausryhmän suosituksia. Esimerkiksi kirjastojen lainaustoiminta jatkuu rajattuna 28.3. saakka, nuorisotilat suljetaan ja lasten sisätiloissa tapahtuvaan ohjattuun harrastustoimintaan on tehty suositusten mukaisia muutoksia. Lisätietoa vapaa-aikapalveluiden koronarajoituksista ja -suosituksista: Koronaviruksen vaikutukset vapaa-aikapalveluiden toimintaan

Nokian kaupunki suosittelee, että yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia ei järjestettäisi ajalla 8.-28.3. Lisäksi kauppakeskusten yleiset oleskelutilat, huvipuistot, sisäleikkipuistot, kylpylät ja saunat suositellaan pidettäväksi suljettuna.

Lisätiedot:
perusturvajohtaja Sanna Rautalammi, p. 040 7799 270
johtava rehtori Kari Lähde, p. 040 133 4797

Päivitetty 5.3. klo 14.06: korjattu ilmaisua lasten harrastustoiminnasta.