Nokian Uimahallissa otetaan koronapassi käyttöön 13.12.2021


Vaihtoehtona rajoitustoimenpiteille Nokian kaupunki ottaa uimahallissa käyttöön koronapassin 13.12.2021. Koronapassi tarkistetaan kahviossa kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta.

Vaihtoehtona rajoitustoimenpiteille Nokian kaupunki ottaa uimahallissa käyttöön koronapassin 13.12.2021. Koronapassi tarkistetaan kahviossa kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta. Asiakkaita pyydetään varautumaan koronapassin ja henkilöpapereiden esittämiseen. Tarkistuksesta saattaa aiheutua hetkellistä ruuhkaa.

Kaikissa kaupungin liikuntatiloissa suositellaan kasvomaskia pukeutumistiloissa ja kaikissa yleisissä tiloissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös liikuntasuorituksen aikana. Noudata turvaetäisyyksiä (väh. 1m) sekä hygieniaohjeita. Tapahtumanjärjestäjät ovat vastuussa toimintaa koskevien koronarajoitusten noutamisesta.

Nokialaiset voivat tulostaa tarvittaessa koronapassin eli koronatodistuksensa kirjasto- ja kulttuuritalon Virran infopisteellä. Tulostuspiste on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät kirjautumaan Omakantaan, mutta heillä ei ole passin tallentamisen tai tulostamisen mahdollisuutta. Omakantaan kirjaudutaan esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Lisätietoja kaupungin koronapassisivulta.

Tulostus on maksutonta ja se on mahdollista Virran aukioloaikojen mukaisesti ja ilman ajanvarausta. Kirjaston henkilöstöltä saa tarvittaessa tukea tietokoneen käyttöön, mutta tietoturvallisuussyistä henkilökunta ei voi tehdä asiakkaan puolesta Omakantaan kirjautumista.

 

Lisätietoja:
liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie
040 133 4427
hanna.murotie(at)nokiankaupunki.fi