Nokian kaupunginkirjaston käytännöt sulkuaikana – lainat eivät eräänny

Nokian kaupunginkirjaston toimipisteet ovat suljettuina ainakin 18.3.-13.4.2020 valtioneuvoston linjausten mukaisesti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Päätös koskee myös kirjastoautoa sekä Linnavuoren lähikirjaston omatoimiaikaa.

Pöllö-patsas takana kirjahyllyä

Lainat eivät eräänny sulkuaikana

Kirjastojen sulkuaikana 18.3.-13.4.2020 erääntyvien lainojen palautuspäiviä on siirretty automaattisesti eteenpäin kaikissa Pirkanmaan yleisissä kirjastoissa. Seuraava palautuspäivä on aikaisintaan 25.5.2020. Uuden palautuspäivän voi tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta.

Palautusluukut ovat avoinna

Lainassa olevaa kirjastoaineistoa voi halutessaan palauttaa pääkirjaston tai minkä tahansa PIKI-kirjaston palautusluukkuun myös sulun aikana. Palautunutta aineistoa käsitellään säännöllisesti. Pääkirjaston palautusluukku sijaitsee kirjasto- ja kulttuuritalo Virran pääsisäänkäynnin yhteydessä osoitteessa Härkitie 6.

Asiakaspalvelu sulkuaikana puhelimitse ja verkossa

Pääkirjaston asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 9-15 asiakaspalvelun puhelinnumerosta 050 395 8823. PIKI-verkkokirjaston Chat-palvelussa vastataan asiakkaiden kysymyksiin ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16.

E-aineisto esittelyssä PIKI-verkkokirjastossa

Kirjastokortilla ja tunnusluvulla voit lainata PIKI-verkkokirjastosta kirjoja, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia omalle laitteellesi myös kotioloista. Tutustu palveluihin osoitteessa www.piki.fi.

Muutokset mahdollisia

Koronavirustilanteen kehittyessä kirjastojen käytännöt ovat alttiita muutoksille. Ajantasaisimman tiedon kirjastojen käytännöistä poikkeustilanteissa löydät aina PIKI-verkkokirjastosta sekä kaupungin verkkosivuilta.

Jarna Hara
vs. kirjastopalvelupäällikkö