Nokialla kolmannen koronarokotteen saavat 60 vuotta täyttäneet sekä riskiryhmiin kuuluvat


THL:n suosituksen mukaisesti kolmannen koronarokotteen saavat Nokialla nyt myös kaikki 60 vuotta täyttäneet sekä lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Kolmas rokote voidaan antaa, kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Rokotehoitaja seisoo odotusalueen edessä Nokian rokotuspisteellä. Odotusalueella on ihmisiä odottamassa rokotusvuoroaan.
Kuva: Opa Latvala

Kolmannen rokotteen saavia kannustetaan tulemaan koronarokotukseen Nuijamiestentien rokotuspisteelle ilman ajanvarausta seuraavina walk in -rokotuspäivinä:

  • pe 29.10. klo 9–15.30
  • su 31.10. klo 9–15
  • ke 3.11. klo 9–15.30

”Näille päiville olemme varanneet muita päiviä isomman rokotuskapasiteetin, ja siksi kannustamme kolmannen rokotteen saavia tulemaan rokotukseen ilman ajanvarausta näinä päivinä. Tarvittaessa kolmannen rokotteen voi tulla ottamaan myös muina walk in -rokotuspäivinämme tai varata ajan etukäteen” vs. hoitotyön johtaja Heidi Leppänen kertoo.

Rokotusajan voi varata etukäteen netissä osoitteessa nokia.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 03 5652 1108 tiistaisin klo 8-14 välisenä aikana.

Kolmas rokote voidaan antaa, kun toisesta rokotteesta on kulunut kuusi kuukautta. Rokotuspisteellä tarkistetaan, että toisesta rokotteesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta. Rokotukset annetaan Pfizer-Biontechin tai Modernan rokotteilla saatavuuden mukaan.

Tähän mennessä kolmannen koronarokotteen ovat voineet Nokialla jo saada voimakkaasti immuunipuutteiset henkilöt sekä lyhyellä annosvälillä rokotetut (mm. terveydenhuoltohenkilöstö ja hoivakotien asukkaat).

Lisätietoja: Nokian koronarokotukset