Liikuntapalvelut hakee ohjauspalveluita syksyn 2024 liikuntaryhmien toteuttamiseen

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää terveysliikuntaa eri-ikäisille kohderyhmille yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa ja hakee nyt liikunnanohjausta liikuntaryhmiin syyskaudelle 2024.

Liikunnanohjaus

Liikunnanohjauspalveluiden järjestämisestä kiinnostuneiden toimijoiden tulee jättää kirjallinen tarjous 6.6.2024 klo 15:00 mennessä.

Tarjouksen voi jättää:

• Sähköpostilla: hyvinvointijavapaa-aika@nokiankaupunki.fi tai
  • Postitse: Nokian kaupunki, Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Hyvinvointi ja vapaa-aika, Välikatu 11, 37100 Nokia.

Huomioithan seuraavaa:

• Tarjouksesta tulee käydä ilmi ohjauspalvelua tarjoavan tahon ja ohjaajien kokemus sekä soveltuvuus (koulutus) terveysliikuntaryhmien ja/tai eri-ikäisten lasten ja perheiden ohjaamiseen.
  • Tarjoushinnat tulee ilmoittaa verottomina (alv. 0 %) ja tuntikorvauksen mukaisesti.
    • Osassa ryhmistä on seuroille vakiokorvaushinta, tarkista liite 2: tuntikuvaukset.
  • Tarjouksen on oltava voimassa kolme kuukautta tarjouksen jättämisestä.
  • Nokian kaupungin liikuntapalvelut pidättää oikeuden aikataulujen/ryhmien muutoksiin ja tarjouksien hylkäämiseen siinä tapauksessa, että päättää järjestää liikunnanohjauksen itse tai ryhmää ei pystytä järjestämään muista syistä.

Lisätietoja haettavista liikunnanohjauspalveluista löydät tarjouspyyntö -tiedostosta sekä ryhmien tuntikuvaus – liitteestä.

Liikuntapalvelut ilmoittaa päätöksistä viikolla 25.

Artikkelin kuva: Kalle Saarinen