Lasten, nuorten ja perheiden harrastusryhmät ovat startanneet!

Syksyllä 2020 on tarjolla paljon uutta ja myöskin vanhoja tuttuja ohjattuja liikuntaryhmiä sekä muita harrastusmahdollisuuksia nokialaisille lapsille, nuorille ja perheille! Nyt löydät kaiken tarjonnan myös näppärästi samoilta nettisivuilta sekä nokialaisille peruskoululaisille ladattavissa olevasta Nuorisopassisovelluksesta!

Tyttö tekee kuperkeikan

Syksyn tarjonnassa mm. uudet Lasten jooga ja Erkka Jooga, ja vanhat tutut Nuorten jooga, kaupunkisota ja Parkour. Kaikki toiminnot löytyvät nyt niin Nuorisopassi -sovelluksesta kuin myös nettisivuilta: pirkanmaaevents.fi – lasten ja nuorten harrastukset. Käytä hakusanana lajia tai koulun nimeä. Myös vanha tuttu pdf-muodossa julkaistava Liike- ja PuuHakalenteri löytyy sivustolta: Lasten ja perheiden liikuntaKurkkaa aikataulut ja lähde mukaan liikkumaan!

Liikunnan lisäksi tarjonnassa nyt myös sivistyspalveluiden ja paikallisten toimijoiden yhteistyössä järjestettävät Puuha -kerhot, joissa pääsee testaamaan maksutta mm. DJ-hommia, perinneleikkejä, taidetta ja askartelua sekä Nerf-kaupunkisotaa!