Kulttuurituokiot alkavat Setorissa


Ikäihmisten Kulttuurituokiot alkavat Nokialla lähitori Setorissa tulevana tiistaina 13.11. Marraskuusta alkaen Setorin asiakkaat voivat nauttia viikoittain vierailevista esiintyjistä ja ohjatuista, kulttuurisisältöisistä ohjelmatuokioista aina tiistaisin klo 11-11.45. Kaikille avoimet, maksuttomat tuokiot tarjoavat kävijöille vaihtuvaa, ammattimaisesti tuotettua taide- ja kulttuurisisältöä, mm. musiikkia, tanssia, lausuntaa ja runoutta, taidetta ja kulttuuriperinnettä.

Marras-joulukuun Kulttuurituokioiden ohjelma:
ti 13.11. Liisa Tyllilä: Luontorunot ja -tarinat
ti 20.11. Haaremin Helmet: Itämaista tanssia
ti 27.11. Emilia Mäkiranta: Maalaa mielesi maisema
ti 4.12. Henna Leppänen: Haitarimusiikkia Hennan tahtiin
ti 11.12. Joonas Ruokamo: Lapsuuteni makeiset
ti 18.12. Kabareeleidit: Kabareetanssia

Kevään tuokioiden aikataulu ja ohjelma julkaistaan joulukuussa. Setorin toimintaan ja muuhun ohjelmaan voi tutustua verkkosivuilla ja Facebookissa.

Kulttuurituokiot Setoriin toteuttaa Matrocks Oy yhteistyössä Nokian kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Tuokioiden tavoitteena on tarjota nokialaisille ikäihmisille uusia mahdollisuuksia taiteen ja kulttuurin kokemiseen osana kaupungin kulttuuripalveluiden kulttuurihyvinvointityötä.

Nokian kaupungin ikäihmisten palveluiden ylläpitämä, nokialaisten ikäihmisten kohtaamispaikka Setori avautui joulukuussa 2017. Setorilla ikäihmiset pääsevät osallistumaan omien mieltymysten mukaisiin tapahtumiin ja ryhmätoimintaan. Setori tarjoaa myös neuvontaa ja ohjausta arjen pulmatilanteissa, sekä arkea helpottavien palvelujen ja palvelun tuottajien valinnassa ikääntyneille ja heidän omaisilleen. Setori sijaitsee osoitteessa Maununkatu 10, ja on avoinna arkipäivisin klo 9 -13. Toiminta on osallistujille maksutonta.

Lue lisää