Koronatestiin pääsee myös joulun pyhinä


Nokialaiset pääsevät tarvittaessa koronatestiin myös joulun aikana. Covid-testejä otetaan aatonaattoon 23.12. asti Nokialla Mehiläisen testipisteessä (Nuijamiestentie 5). Joulun pyhäpäivinä 24.-27.12. nokialaisten koronatestausta tehdään Mehiläisen Tampereen testausasemalla Hämpin noutoparkissa (Pakkahuoneenaukio 2).

”Mikäli koronaoireita ilmenee, testiin hakeutumista ei kannata viivytellä joulunakaan”, Nokian johtava ylilääkäri Katja Ylitolva sanoo.

Ylitolva myös muistuttaa, että infektio-oireisena ei saa tulla terveyspalvelujen ajanvarausvastaanotolle. ”Meillä on valmius hoitaa infektio-oireista kärsiviä potilaita, mutta he eivät voi tulla omatoimisesti tavalliselle vastaanotolle, vaan heidät hoidetaan erillään muista potilaista kiirevastaanoton tiloissa. Näin estetään mahdollisen koronaviruksen leviämistä.”

Jos epäilet itselläsi tai perheenjäsenelläsi koronavirustartuntaa, toimi näin:

  • Koronatestaukseen hakeudutaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen Omaolon koronaoirearviokysely tai ottamalla yhteyttä puhelimitse Nokian kaupungin koronaviruksen hoidontarpeen arviointinumeroon 03 5652 1105. Numero palvelee nokialaisia arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 9-20.
  • Muina aikoina voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 311 65333, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

 

Lisätiedot:

johtava ylilääkäri Katja Ylitolva

050 395 8880