Koronarajoitusten vaikutukset Nokian jäähallissa


Jäähallissa lasten ja nuorten harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta jatkuu alle 20-vuotiailla. Yleisöluisteluihin ja mailahöntsyihin saavat osallistua vain alle 20-vuotiaat itsenäisesti luistelevat lapset ja nuoret.

Jäähallissa lasten ja nuorten harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta jatkuu alle 20-vuotiailla

Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta kielletään ajalla 26.11.–15.12. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa jäähallissa jatketaan normaalisti muiden turvallisuussuositusten turvin. Seurat ja yhdistykset vastaavat annettujen turvallisuusohjeiden noudattamisesta.

Yleisöluisteluihin ja mailahöntsyihin saavat osallistua vain alle 20-vuotiaat itsenäisesti luistelevat lapset ja nuoret 15.12.2020 asti. Aikuinen saa tulla saattamaan lapsen jäähallille ja sitomaan luistimet. Maskisuositus kaikilla aikuisilla. Jäähallilla tulee välttää turhaa oleskelua.

Seuraa yleisöluistelujen ja mailahöntsyjen aikatauluja jäävuorokalenterista

 

Jäähallin Curling-ryhmä lopettaa toimintansa 26.11.  Kaupungin ohjatuista toiminnoista jäähallilla jatkavat lasten luistelukoulu ja Easy-hockey. Huom! vain alle 20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat osallistua toimintaan. 

Koronarajoituksia ja muutoksia Nokian vapaa-aikapalveluissa

Tiedote kokonaisuudessaan