Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan 4.2. saakka

Nokian uimahalli, jäähalli ja sisäliikuntatilat pysyvät suljettuna 4.2. saakka. Lasten ja nuorten kilpailu- ja ottelutoiminta on keskeytetty Nokian kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 31.1.2022 asti.

Kirjasto ja kulttuuritalo Virta kylpee ilta_auringossa.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän mukaan urheilulajien kilpailutoimintaa ei suositella tammikuun 2022 aikana. Lasten ja nuorten kilpailu- ja ottelutoiminta on keskeytetty Nokian kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 31.1.2022 asti.

Nokian uimahalli, jäähalli ja sisäliikuntatilat pysyvät suljettuna 4.2. saakka lukuun ottamatta lasten ja nuorten 2003 ja myöhemmin syntyneiden harrastustoimintaa sekä lääkinnällistä kuntoutusta sekä kilpaurheilijoita. Kaupungin kuntosalit ovat avoinna yksityishenkilöille siten, että Yrittäjäkadun kuntosali on avoinna normaalien aukiolojen puitteissa ja uimahallin kuntosali arkisin klo 8–16. Kuntosalilla on noudatettava turvavälejä ja hygieniaohjeita. Aikuisten ohjattu ryhmätoiminta on kuntosaleissa ja sisäliikuntatiloissa kiellettyä.

Yksityistilaisuuksiin enintään 10 henkilöä

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä suosittelee yksityistilaisuuksien rajaamista korkeintaan kymmeneen henkilöön. Yksityistilaisuuksien järjestäjien on kiinnitettävä erityistä huomiota turvaväleihin ja hygieniasääntöihin.

Avi teki lisäksi 20.2. asti voimassa olevan lisäpäätöksen, jonka perusteella asiakas-, osallistuja- ja yleisötilojen terveysturvallista käyttöä on tehostettava. Toiminnan järjestäjä vastaa terveysturvallisuuden toteutumisesta.

Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut