Koronarajoitukset jatkuvat 18.4. asti


Kirjastoissa on vain rajoitettua lainaustoimintaa 18.4. saakka. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta on muutoin suljettu.

Nokian keskusta ylhäältäpäin kuvattuna.

Tietoa päivitetty 26.3.2021

Kirjastoissa on vain rajoitettua lainaustoimintaa 18.4. saakka

Pääkirjaston ja Linnavuoren kirjaston lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti: vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen on mahdollista. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta on suljettuna muulta toiminnalta 18.4 saakka. 

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran vuokrattavat tilat eivät ole varattavissa tänä aikana. 

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti: vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen sallitaan pääkirjastossa arkisin klo 10-18 ja lauantaisin 10-15. Palautukset voi jättää palautuslaatikkoon tai tuoda sisälle. Varauksia pääsee hakemaan pääaulasta 2. kerroksesta rajatulta alueelta. Pääaulaan päästetään rajoitettu määrä ihmisiä. Suosittelemme mahdollisimman nopeaa asiointia, asiointiaika on 15 minuuttia.  

Kiireellistä tietokoneaikaa voi tiedustella numerosta 050 395 8825. Varattuna ajankohtana virkailija opastaa asiakkaan asiakaspäätteelle. Asiointiaika on tällöinkin 15 minuuttia. 

Linnavuoren kirjasto toimii rajoitetusti samoin periaattein ma-ti klo 9-15, ke-to klo 12-19 ja pe klo 9-16. Kirjastoauto palvelee nokialaisia kioskiperiaatteella. Kirjastot tiedottavat asiakkaitaan tarkemmin lainauskäytännöstä omilla sivuillaan. 

Vapaa-aikapalveluiden toimisto palvelee ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse, etukäteen sopien mahdollisuus asiointiin paikanpäällä. 

Nuorisotilat pysyvät suljettuna

Nuorisotilat ovat suljettuna 18.4. saakka. Myöskään pienryhmät eivät kokoonnu kyseisenä aikana tiloissa. Nuorisotyöntekijät jatkavat jalkautuvaa ja digitaalista nuorisotyötä. Etsivä nuorisotyö jatkuu normaalisti.