Kirjastot ovat kiinni pyhäinpäivän aattona 1.11. henkilöstön koulutuspäivän vuoksi

Perjantaina 1.11. pääkirjasto on suljettu, eikä kirjastoauto aja lainkaan. Linnavuoren kirjasto on avoinna omatoimisesti klo 9-19.

Pöllö-patsas takana kirjahyllyä

Kirjaston henkilöstö päivittää osaamistaan koulutuspäivässä perjantaina 1.11.2019.

Pääkirjasto on suljettu koko perjantain

Kirjaston henkilöstön koulutuspäivän vuoksi pääkirjasto on perjantaina 1.11. suljettu. Lainattua aineistoa voi palauttaa kirjaston palautusluukkuun aina kirjaston ollessa suljettuna. Palautusluukku sijaitsee rakennuksen ulkoseinässä ulko-oven oikealla puolella.

Kirjastoauto ei aja lainkaan

Myös kirjastoauton henkilöstö osallistuu koulutuspäivään, eli kirjastoauto ei lähde reitilleen perjantaina 1.11. Kirjastoauton reittisovellus Sivusesta näet helposti kirjastoauton pysäkit ja aikataulut sekä kirjastoautoa koskevat tiedotteet.

Linnavuoren kirjasto palvelee omatoimisesti

Myös Linnavuoren henkilöstö osallistuu koulutuspäivään, joten kirjasto toimii perjantaina 1.11. omatoimiajalla. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa paikalla, jolloin sisään pääsee kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Kirjaston ovessa on viivakoodinlukija ja numeronäppäimistö omatoimista käyttöä varten. Sisällä on myös automaatti lainausta ja palautusta varten. Katso tarkemmat tiedot Linnavuoren kirjaston kotisivuilta.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö