Kirjaston perinteinen poistomyyntitapahtuma on peruttu – osallistu kirjapakettiarvontaan

Kirjasto ei voi pitää suosittua poistokirjojen myyntitapahtumaa koronaepidemian vuoksi. Sen sijaan järjestämme pienimuotoiset kirjapakettiarpajaiset, jossa 10 henkilöä voittaa lajitelman poistokirjoja valmiiksi paketoituna. Osallistumisaikaa on tiistaihin 28.4.2020 klo 15 asti. Paketit jaetaan pääkirjaston väistötiloista Nuijamiestentieltä keskiviikkona 29.4.2020.

Pöllö-patsas takana kirjahyllyä

Paketeissa on hyväkuntoisia aikuisten tietokirjoja

Kirjaston henkilökunta on kerännyt poistokirjoista siistimpiä ja useimpia kiinnostavia tietokirjoja aikuisille. Niistä saa kerätyksi hyvän alun kotikirjastoonsa tai kirjoja voi antaa lahjaksi sitten, kun tapaaminen on taas mahdollista. Kirjapaketit on pakattu laatikoihin, joiden pohjamitta on 58×40 cm ja korkeus 33 cm. Kirjoja on laatikossa noin kolmannes, joten se ei ole kovin raskas kantaa.

Osallistumisohjeet kirjapakettiarvontaan

Kirjapakettien arvontaan voit osallistua maanantaina ja tiistaina 27.-28.4.2020 ilmoittamalla yhteystietosi kirjastolle joko puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme tavoittaa puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta 050 395 8823. Sähköpostitse ilmoittautumisen voi tehdä osoitteeseen nokiankirjasto@nokiankaupunki.fi. Kirjoita sähköpostiin nimesi, puhelinnumerosi ja tieto siitä, mihin kellonaikaan pääsisit kirjapaketin keskiviikkona noutamaan. Mikäli arpa suosii sinua, sinulle soitetaan ja ilmoitetaan kirjapaketin numero. Ilmoita tämä numero pakettia hakiessasi.

Pakettien nouto keskiviikkona 29.4.2020 kirjaston väistötiloista

Kirjapaketit jaetaan arpaonnen suosimille Nuijamiestentiellä kirjaston väistötilojen pääovilla keskiviikkona 29.4.2020 klo 10 – 17. Valitettavasti emme voi säilyttää kirjapaketteja pidempään pääkirjaston väistötilojen vuokrasopimuksen umpeutuessa. Noutamattomat kirjat tulevat myyntiin seuraavassa poistomyyntitapahtumassa.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö