Kirjaston aukiolot kesällä

Kesä muuttaa kirjaston aukioloja, joten aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen.

Linnavuoren omatoimikirjasto on avoinna koko kesän

Pääkirjasto on lauantaisin kiinni 30.6. – 4.8. Myös juhannus tuo muutoksia pääkirjaston aukioloihin. Juhannusaattoa edeltävänä päivänä suljetaan klo 15 ja 22.-23.6. pääkirjasto on kiinni. Sen sijaan Linnavuoren kirjasto on avoinna koko kesän. Linnavuoren kirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saa kirjastosta.

Lisää tietoa aukioloista löytyy Aukiolot-sivulta.

Helatorstain aatto –  ei lomaa vaan ryhmätöitä

Saimme palautetta kirjaston kiinniolosta helatorstain aattona. Keskiviikkona 9.5., helatorstain aattona, oli kirjaston henkilökunnalla kehittämispäivä ja pääkirjasto kiinni. Kehittämispäivään osallistui koko vapaa-aikapalveluiden henkilökunta. Ja jotta kaikki kirjastolaiset pääsivät osallistumaan, on kirjasto pidettävä kiinni. Kehittämispäivät pidetään yleensä aattopäivinä, jolloin kirjasto suljettaisiin aikaisemmin joka tapauksessa. Aattopäivinä suljetaan yleensä klo 15. Tietoa poikkeavista aukioloista löytyy kirjaston nettisivujen lisäksi kirjaston ovesta, asiakaspalvelu tiskiltä ja palautusluukun yhteydestä.

Kirjastoauton pysäkillä kuvattua kesämaisemaa