Kirjaston lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti 31.1.2021 saakka.

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti:
vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen sallitaan pääkirjastossa arkisin klo 10-18 ja lauantaisin 10-15.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran rakennus ulkoapäin.

Pääkirjaston ja Linnavuoren kirjaston lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti: vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen sallitaan. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta on suljettuna muulta toiminnalta 31.1. saakka.
Kirjastoauto palvelee nokialaisia kioskiperiaatteella ja ajaa reitillään. Voit tarkistaa pysäkkikohtaiset aikataulut Sivunen-sovelluksesta tai tulla hakemaan uuden aikataulun autolta.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran vuokrattavat tilat eivät ole varattavissa tänä aikana.

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti:

Palautukset voi jättää palautuslaatikkoon tai tuoda sisälle. Varauksia pääsee hakemaan pääaulasta 2. kerroksesta rajatulta alueelta. Pääaulaan päästetään kerrallaan korkeintaan kymmenen ihmistä, asiointiaika 15 minuuttia. Otathan huomioon, että jonoja saattaa muodostua.

Kiireellistä tietokoneaikaa voi tiedustella numerosta 050 395 8825.
Varattuna ajankohtana virkailija opastaa asiakkaan asiakaspäätteelle.
Asiointiaika 15 minuuttia.

Linnavuoren kirjasto toimii rajoitetusti samoin periaattein eli on avoinna asiakaspalvelun aikana
ma-ti klo 9-15, ke-to klo 12-19 ja pe klo 9-16.