Kirjaston lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti 01.03.2021 saakka.

Kirjastojen toiminta jatkuu rajoitetusti, vain varatun aineiston nouto ja aineiston palauttaminen on mahdollista.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran rakennus ulkoapäin.

Pääkirjastoon palautukset voi jättää palautuslaatikkoon tai tuoda sisälle. Varauksia pääsee hakemaan pääaulasta 2. kerroksesta. Pääaulaan päästetään kerrallaan korkeintaan kymmenen ihmistä, asiointiaika 15 minuuttia. Kirjastojen luku- tai työskentelypaikat eivät ole käytettävissa.

Pääkirjastoa koskevat rajoitukset koskevat myös Linnavuoren kirjastoa: vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen sallitaan. Kirjastoauto palvelee nokialaisia kioskiperiaatteella ja ajaa reitillään. Voit tarkistaa pysäkkikohtaiset aikataulut Sivunen-sovelluksesta tai tulla hakemaan uuden aikataulun kirjastosta.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran vuokrattavat tilat eivät ole varattavissa tänä aikana. Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta on suljettuna muulta toiminnalta 01.03. saakka. Nuorisotiloilla järjestetään pienryhmätoimintaa. Lisätietoja saa nuorisopalveluissa NYT sivustolta.

pääkirjasto
ma – pe 10-18