Kirjaston henkilökunta kouluttautuu keskiviikkona 4.9.2019 – pääkirjasto avoinna vain klo 15-19

Keskiviikkona 4.9.2019 pääkirjasto on avoinna vain klo 15-19, eikä kirjastoauto ei aja lainkaan. Linnavuoren kirjasto on avoinna normaalisti omatoimiajalla klo 9-19.

Nokian uusi kirjasto- ja kulttuuritalo Virta avaa ovensa yleisölle keväällä 2020. Talon henkilöstö päivittää osaamistaan koulutuspäivässä 4.9.2019.

Pääkirjasto avoinna vain klo 15-19

Kirjaston henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi pääkirjasto on keskiviikkona 4.9. avoinna poikkeuksellisesti vain klo 15-19.

Kirjastoaineistoa voi palauttaa kirjaston palautusluukkuun aina kirjaston ollessa suljettuna. Palautusluukku sijaitsee rakennuksen ulkoseinässä ulko-oven oikealla puolella.

Kirjastoauto ei aja lainkaan

Myös kirjastoauton henkilökunta osallistuu koulutukseen. Kirjastoautolta jää koulutuspäivän vuoksi ajamatta keskiviikon 4.9. pysäkit Alhoniityn koululla, Pitkässäniemessä sekä Pajakadun päiväkodilla.

Ajankohtaiset tiedot kirjastoauton reiteistä löydät aina helpoiten kirjastoauton reittisovellus Sivusesta.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö