Kirjaston digineuvojalla vapaita aikoja toukokuussa

Opastusta on tarjolla pääkirjastossa keskiviikkoisin ja torstaisin. Varaa tunnin mittainen opastusaikasi etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta. Kirjaston digineuvonta on maksutonta.

Kuva: SeniorSurf / Vanhustyön keskusliitto

Varaa tunnin mittainen opastusaikasi pääkirjaston asiakaspalvelusta

Digineuvojan opastus on henkilökohtaista ja maksutonta. Opastuksen aihe voidaan sopia toiveiden mukaan. Aiheena voi olla esimerkiksi kuvien käsittely, sähköpostin lähettäminen, sosiaalinen media tai älypuhelimen sovellukset. Laitteita digineuvoja ei korjaa.

Opastus tapahtuu kirjastossa joko kirjaston koneilla tai opastettavan omalla kannettavalla, tabletilla tai älypuhelimella. Digineuvojana toimii kokenut tietotekniikan ammattilainen.

Opastusta on tarjolla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–14. Tunnin mittaisen opastusajan voi varata pääkirjaston asiakaspalvelusta, puh. 050 395 8825.

Kirjaston antama digiosaamisen perehdytys kuntalaisille -hanke

Digiopastukset ovat osa Nokian kaupunginkirjaston hanketta, jonka tavoitteena on edistää kuntalaisten aktiivista osallisuutta yhteiskunnassa opastamalla ja rohkaisemalla heitä tietotekniikan ja verkkopalveluiden käytössä. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Pääkirjaston asiakaspalvelu, puh. 050 395 8825