Kirjastomaksuja voi nyt maksaa myös verkossa

Kirjastoautossa ei ole enää mahdollista maksaa kirjastomaksuja. Maksaminen on mahdollista PIKI-verkkokirjaston kautta sekä pääkirjastossa ja Linnavuoren lähikirjastossa.

Kaikkien Pirkanmaan kirjastojen maksuja voi nyt maksaa myös verkkomaksuna

Nokian kaupunginkirjaston ja kaikkien muiden Pirkanmaan yleisten kirjastojen maksuja voi nyt maksaa PIKI-verkkokirjastossa. Verkkokirjastoon kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja henkilökohtaisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saat kirjastosta.

Maksajalla on oltava aktiivinen sähköpostiosoite kirjastojärjestelmässä. Maksettavan kuntakohtaisen maksun summan on oltava vähintään 1 euron suuruinen.

Kirjaston henkilökunta opastaa mielellään verkkokirjaston käytössä.

Maksujen maksaminen kirjastossa

Pääkirjastossa kirjastomaksuja voi yhä maksaa pankkikortilla ja käteisellä. Lisäksi Linnavuoren lähikirjastossa maksuja voi maksaa käteisellä aina kun kirjastossa on henkilökuntaa paikalla. Kirjastoautossa maksuja ei enää oteta vastaan lainkaan. Kaupunginkirjaston aukioloajat löydät kirjaston kotisivuilta.

Lisätiedot:

Airi Nummelin