Kirjastoautosta voi nyt lainata kausikortteja


BC Nokian, Nokian KrP:n ja Pyry Hockeyn miesten edustusjoukkueiden kausikortteja voi nyt lainata Nokian kirjastoautosta. Kausikorttien laina-aika kirjastoautosta on kaksi viikkoa.

Kirjastoauto Pitkäniemessa talvisena päivänä

Peliin ilmaiseksi kirjastosta lainattavalla kausikortilla

BC Nokian, Nokian KrP:n ja Pyry Hockeyn yhteistyön tuloksena tarjotaan kannattajille mukavia uutisia. Torstaista 2.1.2020 alkaen Nokian kirjastoautossa on lainattavana kaksin kappalein jokaisen seuran kausikortteja. Kausikortit ovat voimassa runkosarjaotteluiden ajan, sisältäen Pyryn jatkosarjan ottelut. Pudotuspeleissä kausikortit eivät ole enää voimassa.

Kausikorteilla kahden viikon laina-aika kirjastoautossa

Kaikki kausikortit ovat lainattavissa kirjastoautossa uuden kirjasto- ja kulttuuritalo Virran avautumiseen asti. Kirjastoautossa kausikorttien laina-aika on kaksi viikkoa ja kausikortit tulee palauttaa kirjastoautoon. Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan. Lainattavia kausikortteja ei voi varata eikä lainaa voi uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta.

Kausikorttien myöhästymismaksu on 0,50 euroa/päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, häneltä peritään kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

Kirjastoauton pysäkit ja aikataulut reittisovellus Sivusessa

Kirjastoauton pysäkit ja aikataulut näet helpoiten kirjastoauton reittisovellus Sivusesta. Voit seurata kirjastoauton kulkua kartalla ja saat tiedon kirjastoauton arvioidusta saapumisajasta. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa.

Lisätiedot

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö
044 9061 232
airi.nummelin@nokiankaupunki.fi