Kirjastoautolle uusia pysäkkejä pääkirjaston muuton ajaksi

Uudet pysäkit ovat K-Citymarket Nuijamiestentiellä ja Prisma Yrittäjäkadulla. Kirjastoauto palvelee uusilla pysäkeillä viikolta 50 alkaen kun pääkirjasto sulkee ovensa väistötiloissa.

Kirjastoauto Pitkäniemessa talvisena päivänä

Pääkirjaston muutto alkaa 9.12.2019

Nokian pääkirjasto on avoinna väistötiloissa Nuijamiestentiellä viimeisen kerran lauantaina 7.12.2019. Uusi kirjasto- ja kulttuuritalo Virta avataan keväällä 2020 osoitteessa Härkitie 6. Nyt lainattavan aineiston eräpäivä on pääkirjaston osalta 14.4.2020. Muutto ei vaikuta kirjastoautosta ja Linnavuoresta lainattavan aineiston eräpäiviin.

Kirjastoautolle uusia pysäkkejä

Viikolta 50 alkaen kirjastoauto pysähtyy K-Citymarketilla (Nuijamiestentie 5) joka perjantai klo 12:00-12:30 ja Prismalla (Yrittäjäkatu 10) parittoman viikon keskiviikkoina klo 13:55-14:15. Samalla Löytiksen perjantainen pysähtymisaika lyhenee: viikolta 50 alkaen kirjastoauto pysähtyy Löytiksellä perjantaisin klo 11:30-11:50.

Kirjastoauton pysäkit ja aikataulut näet helpoiten kirjastoauton reittisovellus Sivusesta. Voit seurata kirjastoauton kulkua kartalla ja saat tiedon kirjastoauton arvioidusta saapumisajasta. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa. Sovellus on käytettävissä tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö