Kirjasto valmistautuu muuttoon

Nokian pääkirjasto aloittaa muuton Viholan väistötiloista uuteen kirjastotalo Virtaan ja sulkee ovensa Viholan Nuijamiestentiellä maanantaista 9.12.2019 alkaen. Pääkirjasto on avoinna Viholassa viimeisen kerran lauantaina 7. joulukuuta. Uusi kirjastotalo Virta Härkitiellä pyritään avaamaan kevättalvella. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

NOKIAN PÄÄKIRJASTO VALMISTAUTUU MUUTTOON

Tiedote 14.10.2019

Palauttamisella ei ole kiire

Pääkirjastosta ennen muuttoa lainattua aineistoa ei ole kiire palauttaa, sillä laina-aika on normaalia pidempi. Pääkirjaston palautusluukku on jonkin aikaa käytössä kirjaston sulkeuduttua mutta sen jälkeen lainattua aineistoa voi halutessaan palauttaa Linnavuoren kirjastoon tai kirjastoautoon.

Varaukset kirjastoautosta tai Linnavuoresta

Pääkirjaston ollessa kiinni voi varaukset noutaa kirjastoautosta. Jos haluaa noutaa varauksensa mieluummin Linnavuoren kirjastosta voi siitä sopia soittamalla kirjastoautoon numeroon 040 7799054.

Kirjastoautolla pysäkkejä myös keskustassa

Nokian keskustassa palvelee myös kirjastoauto, joka pysähtyy K-Supermarket Löytiksen pysäköintialueella tiistaisin klo 19.10–19.45 sekä perjantaisin klo 11.30–12.30.

– Kirjastoautolle on suunnitteilla keskustaan pari uuttakin pysäkkiä. Niistä tiedotetaan, kunhan asia varmistuu, kertoo kirjastopalvelupäällikkö Airi Nummelin.

Kirjastoauton pysäkit ja aikataulut näkee esimerkiksi reittisovellus Sivusesta, jossa voi seurata kirjastoauton kulkua kartalla ja saada tietoa kirjastoauton arvioidusta saapumisajasta. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa. Sovellus on käytettävissä tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla nettiosoitteessa sivunen.kirjastoautot.fi. Painettuja aikatauluja on saatavilla myös esimerkiksi Linnavuoren kirjastossa.

Linnavuoren lähikirjasto on avoinna joka päivä

Linnavuoren kirjasto on avoinna päivittäin, myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Linnavuoren kirjastossa ei ole paikalla henkilökuntaa koko aukioloajan vaan osan ajasta se on avoinna ns. omatoimikirjastona. Kirjaston ollessa omatoimikirjastona, kirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saa kirjastosta.

Linnavuoren kirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–19 ja lauantaisin ja pyhäpäivisin klo 9–15. Henkilökuntaa on paikalla maanantaisin ja tiistaisin klo 9–15 ja torstaisin klo 12–19 sekä perjantaisin klo 11–16.

Linnavuoren kirjaston osoite on Linnavuorentie 12 ja puhelinnumero on 050 395 6172.

Lisätietoja:

Kirjastopalvelupäällikkö Airi Nummelin