Kirjailijavieraana Pertti Laine tiistaina 9.4. klo 17.30-18.30 pääkirjastossa

Laineelta ilmestyi juuri toinen osa pirkanmaalaisiin maisemiin sijoittuvasta dekkarisarjasta.

Pertti Laine (s. 1949) on koulutukseltaan taloustieteen maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran liike-elämässä sekä teollisuus- että palvelusektorilla. Talousjohdon ja kehitysjohtajan tehtävien lisäksi hän on toiminut yritysten hallituksissa. Työnsä ohella Lempäälässä asuva Laine on kirjoittanut runoja, novelleja ja pakinoita sekä osallistunut vuosien ajan luovan kirjoittamisen kursseille ja kirjoittajapiirin toimintaan.

Esikoisromaani Perheenisä ilmestyi syksyllä 2016 (Warelia). Vainotut on toinen osa dekkarisarjaa, jossa toisen polven suomalainen, rikoskomisario Simppa sympaattisine tiimeineen selvittää pirkanmaalaisia murhamysteerejä. Pienen tytön äiti löytyy kotoaan surmattuna. Häntä pitkään vainonnut entinen avomies on kadonnut mystisesti. Tapausten selvittämistä vauhdittaa julkisuudessa yltyvä keskustelu naisiin kohdistuvasta ahdistelusta ja väkivallasta. Rikostutkinnan myötä rikoskomisario Simppa tiimeineen päätyy inhimillisten tragedioiden ohella myös rakennusalalla rehottavan rikollisuuden maailmaan, jossa vallitsevat omat lakinsa. Toisen ruumiin löytyminen aiheuttaa muutoksen Simpan juhannussuunnitelmiin, ja perhe-elämä joutuu koetukselle. Surmat näyttävät liittyvän toisiinsa, mutta miten? Tutkinta saa uuden käänteen, kun tapauksen taustalta paljastuu laajamittainen naisten hyväksikäyttö. Dekkarisarjan ensimmäinen osa on Pisto sydämeen ja kolmas osakin on jo viereillä.

Kysy kirjailijalta!

Voit jättää kysymyksiä jo etukäteen!

Kysy kirjailijavieraalta!

• Kirjoita kysymyksesi tähän.