Kauppakaveritoiminta jää joulutauolle

Nokian kaupungin järjestämä kauppakaveritoiminta Prisma Nokialla on tullut syksyn pilottijakson osalta päätökseen. Kaupungin vapaaehtoiset kauppakaverit ovat olleet Prismalla tiistaisin ja torstaisin avustamassa asiakkaitta ostosten tekemisessä.

Ikäihmisten palveluiden vapaaehtoistyön koordinaattori Emma Kailio haluaa kiittää kaikkia osapuolia, jotka mahdollistivat tämän. Erityisesti vapaaehtoisia!

-Kaupungin vapaaehtoiset ja Hempankaaren ”duunarit” ovat olleet sydämellään mukana toiminnassa, heidän kanssaan on ollut ilo työskennellä. Kiitokset myös Hempankaaren ohjaajille, Prisman henkilökunnalle ja palvelupäällikkö Anneli Hassiselle yhteistyöstä. On ollut ilahduttavaa kuulla, miten paljon positiivista palautetta toiminnasta on tullut ja sen tarpeellisuudesta.

Kauppakaverit pääsivät avustamaan asiakkaita esimerkiksi tuotteiden keräämisessä, kantamisessa ja pakkaamisessa. Ruuhkaksi asti asiakkaita ei ole vielä ollut, mutta näkyvyyden lisääntyessä asiakkaitakin on ollut loppua kohden enemmän. Tärkeä osa kauppakaveritoimintaa on sekin, että osa asiakkaista on kaivannut myös ihan vain rupattelukaveria ja ovat pysähtyneet kauppakaveripisteelle juttusille.

Vapaaehtoistyön koordinaattorin työ Nokialla päättyy, joten samalla tavalla kauppakaveritoiminta ei jatku, mutta se ei suinkaan kokonaan lopu tähän. Tammikuussa olisi tarkoitus jatkaa kauppakaveritoimintaa työ- ja päivätoimintakeskus Hempankaaren toimesta. Tiedotamme tarkemmista aikatauluista myöhemmin.