Itsenäisyyspäivän aukioloajat kaupunginkirjastolla

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 pääkirjasto on kiinni eikä kirjastoauto aja reittiään. Itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2019 pääkirjasto on avoinna klo 9-15 ja kirjastoauto ajaa vain Tottijärven koulun sekä Koskenmäen pysäkit. Linnavuoren lähikirjasto on avoinna omatoimiajalla myös itsenäisyyspäivänä.

Pöllö-patsas takana kirjahyllyä

Kirjastojen poikkeavat aukioloajat itsenäisyyspäivän aattona

Pääkirjasto on avoinna itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2019 klo 9-15.

Kirjastoauto on ajossa 5.12.2019 seuraavasti:

• Tottijärven koulu klo 11:30 – 12:15
  • Koskenmäki klo 12:45 – 13:15

Linnavuoren lähikirjastossa henkilökuntaa on paikalla itsenäisyyspäivän aattona klo 15 saakka.

Pääkirjasto on itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 suljettu, eikä kirjastoauto aja reittiään. Linnavuoren lähikirjasto on avoinna omatoimiajalla myös itsenäisyyspäivänä.

Kirjastoauton kulkutiedot Sivusesta

Kirjastoauton pysäkit ja aikataulut näet helpoiten kirjastoauton reittisovellus Sivusesta. Voit seurata kirjastoauton kulkua kartalla ja saat tiedon kirjastoauton arvioidusta saapumisajasta. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa. Sovellus on käytettävissä tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.

Linnavuoren lähikirjastoon myös omatoimiaikana

Linnavuoren lähikirjasto on avoinna arkisin klo 9–19 sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 9–15. Henkilökuntaa on paikalla maanantaisin ja tiistaisin klo 9–15, torstaisin klo 12–19 sekä perjantaisin klo 11–16. Kirjasto toimii omatoimikirjastona silloin, kun henkilökuntaa ei ole paikalla. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee sisään kirjastokortilla ja kirjastokortin tunnusluvulla. Tunnusluvun kirjastokortillesi saat mistä tahansa PIKI-kirjastosta.

Pääkirjasto avoinna väistötiloissa viimeisen kerran lauantaina 7.12.

Pääkirjasto sulkee ovensa muuton ajaksi maanantaista 9.12.2019 alkaen ja avaa ovensa seuraavan kerran kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa keväällä 2020.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö
airi.nummelin@nokiankaupunki.fi

Muokattu 3.12.2019 klo 13:28: Kirjastoauto ajaa 5.12. vain Tottijärven koulun ja Koskenmäen pysäkit, eikä aiemmin ilmoitettuja Taivalkunnan ja Vahalahden koulujen pysäkkejä ajeta.