Influenssarokotteet ovat loppumassa Nokialla – uusia rokotusaikoja ei voi toistaiseksi varata


Influenssarokotteet ovat loppumassa myös Nokialla, ja siksi uusia rokotusaikoja ei voi tällä hetkellä varata. Tavallisilla vastaanottokäynneillä rokotuksia ei enää anneta. Myöskään neuvoloissa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa ei voida enää rokottaa asiakkaita vastaanottokäyntien yhteydessä.

Rokotusajan jo aiemmin varanneille asiakkaille pyritään järjestämään rokotus. Mikäli aika joudutaan siirtämään tai perumaan, asiakkaisiin olla yhteydessä tekstiviestillä. On mahdollista, että ensi viikosta alkaen varattuja aikoja joudutaan perumaan, mikäli jo tilattuja rokotteita ei saada Nokialle.

”Influenssarokotteet ovat valitettavasti loppuneet sairaala-apteekista. Olemme tilanneet niitä lisää, mutta rokotteiden saatavuus Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta on hyvin epävarmaa. Rokotteiden kysyntä on ollut Nokiallakin huomattavasti suurempaa kuin edellisinä vuosina ja ne ovat nyt loppumassa koko maassa”, kertoo johtava ylilääkäri Katja Ylitolva.

Mikäli rokotteita saadaan lisää, uusia rokotusaikoja lisätään heti varattavaksi sähköisesti ja puhelimitse. Nokian kaupunki tiedottaa mahdollisista uusista rokotusajoista erikseen.

Yhteystiedot medialle:
johtava ylilääkäri Katja Ylitolva
050 395 8880 tai etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi