Haluatko tietää enemmän kirjastosi tapahtumista? Vastaa kirjaston markkinointikyselyyn


Jos kirjastossa järjestetään tapahtuma josta kukaan ei ole kuullut, järjestettiinkö tapahtuma todella? Kehitämme jatkuvasti kirjastomme markkinointia ja viestintää, koska haluamme olla läsnä siellä missä sinäkin. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittymään. Vastaa kyselyyn verkossa tai pääkirjastossa 8.7.-11.8.2019.

Kuva: Pexels

Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston tehtäviin kuuluu tarjota pääsy erilaisiin kulttuurisisältöihin, edistää lukemista ja kirjallisuutta sekä edistää yhteiskunnallista ja kulttuurista vuoropuhelua. Kirjaston tulee myös tarjota tiloja oppimiseen, harrastamiseen, työskentelyyn ja kansalaistoimintaan.

Nokian kirjastoissa järjestettiinkin vuonna 2018 yhteensä 96 erilaista tapahtumaa, joihin osallistui 3795 ihmistä. Suurin osa tapahtumista keskittyi lukemisen edistämiseen ja maksuttomien kulttuurielämysten tarjoamiseen, minkä lisäksi kirjastossa järjestettiin mm. yhteiskunnallisia tapahtumia.

Kirjaston palvelut kuuluvat kaikille

Kirjastopalveluista pyritään tekemään mahdollisimman saavutettavia, jotta ne todella kuuluisivat kaikille. Sama pätee markkinointiin ja viestintäämme. Haluammekin nyt selvittää, miten hyvin nykyiset tapamme viestiä toiminnastamme tavoittavat asiakkaamme.

Missä mediassa sinä toivoisit kirjastosi näkyvän nykyistä enemmän?

Vastaa kyselyyn ja vaikuta. Vastausaikaa on 8.7.-11.8.2019.

Kyselyyn voit vastata myös pääkirjastosta löytyvällä paperilomakkeella.

Lisätiedot

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö
044 9061 232
airi.nummelin@nokiankaupunki.fi