Digitalkkari auttaa ja opastaa arjen digihaasteissa syyskuussa Nokian pääkirjastossa

Tarvitsetko apua sähköpostin, kuvien skannauksen ja kopioinnin, kannettavan tietokoneen, tai älylaitteesi asetusten ja päivitysten kanssa? Digitalkkari auttaa! Digitalkkari on tavattavissa Nokian pääkirjastossa maanantaisin 3.-17.9.2018 klo 13-15.

Digitalkkarina toimii kirjaston hanketyöntekijä Samu Rimmi.

Talkkarille ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan voit tulla pistäytymään milloin tahansa päivystysaikana.

Huomaathan, että digitalkkari ei kuitenkaan korjaa viallisia laitteita.

Digitalkkaritoiminta on osa Nokian kaupunginkirjaston hanketta, jonka tavoitteena on edistää kuntalaisten aktiivista osallisuutta yhteiskunnassa opastamalla ja rohkaisemalla heitä tietotekniikan ja verkkopalveluiden käyttöön. Digitalkkarina toimii kirjaston hanketyöntekijä Samu Rimmi.