Hinttalan tapahtumat

Museo, näyttelyitä, tapahtumia, kahvila ja puoti

Hinttalan kotiseututalo on kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Alueella järjestetään kulttuuritilaisuuksia, konsertteja, työpajoja ja näyttelyitä. Kesäkahvila on avoinna 1.5.2017 alkaen ja museo sekä näyttelyaitat 6.6.2017 alkaen.

Kesällä 2017 ohjelmaa järjestetään lähes päivittäin, tapahtumia tuotetaan erityisesti paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Kesäesite on jaettu Nokialla jokaiseen kotiin la 6.5. mainospostin yhteydessä. Esitteen voi noutaa myös Kerholasta, Taidetalolta ja Hinttalasta tai pyytää sähköpostitse kulttuuri@nokiankaupunki.fi. Päivitetyt tapahtumatiedot löytyvät Nokian kaupungin tapahtumakalenterista.

Hinttalan toiminnasta vastaa Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.  . 

Seuraa meitä myös Facebookissa

Café Hinttala avoinna 1.5.-27.8.2017

Kesäkahvila Café Hinttalassa on tarjolla kotoisia leivonnaisia herttaisessa tunnelmassa. Herkkuja voi myös ostaa kotiin, tuliaisiksi, juhliin tai arkea piristämään. Sunnuntaibrunssien valimoimassa ovat tuoreet, itse leivotut herkut ja salaatit sesongin raaka-aineista. Brunssikonserteissa kuullaan niin klassista musiikkia, jazzia kuin vanhaa tanssimusiikkiakin. Café Hinttalan puodista löytyy myös pikkutuliaisia.

Kahvila on avoinna 1.5.-27.8.2017 ti-pe klo 9-18 ja la-su klo 10-15.

Kahvilan yhteystiedot: 
puhelin: 045 2242204
Instagram: @cafehinttala  
 

Opastuksia Hinttalassa

Nokian ja Pirkkalan Matkailuoppaat ry. opastaa Hinttalan kotiseututalolla tilauksesta pientä korvausta vastaan. Opastilaukset Kaija Hakala p. 040 506 1796, kaija.hakala@nokiankaupunki.fi  

Autojen pysäköinti

Hinttalan pihapiirissä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Lisää pysäköintipaikkoja on kesäaikaan läheisen jäähallin pihassa. Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Lähellä sijaitsevien yritysten parkkialueita ei ole luvallista käyttää niiden aukioloaikoina. Uusittujen liikennejärjestelyjen myötä Hinttalan pihaan ei pääse kääntymään autolla Nokian keskustasta tultaessa eikä pihalta pääse kääntymään Vihnusjärven/Tampereen suuntaan pois lähtiessä.

Yhteystiedot

Hinttalan kotiseututalo, Nokianvaltatie 5, 37100 Nokia
- kesäoppaat p. 050 395 8801
- Nokian kaupungin kulttuuripalvelut / kulttuurikoordinaattori Pia Keltti p. 040 133 4101, pia.keltti(at)nokiankaupunki.fi
- Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut / asiakaspalvelu p. 03 5652 0100, vapaa-aikakeskus(at)nokiankaupunki.fi
- kulttuuri@nokiankaupunki.fi

 

Kesäkahvila avoinna 1.5.-27.8.2017
Nukketeatteria museopirtissä
Kesällä näyttelyaitat täyttyvät kuvataide- ja käsityönäyttelyistä
Tai Chi on ollut Hinttalan ohjelmassa jo 10 vuotta