Lapset, nuoret ja perheet

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestävät paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä monipuolista liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Kouluikäisiä lapsia ja nuoria liikuttaa lasten ja nuorten liikekalenterin ryhmät ja perheitä & pieniä lapsia liikuttaa PerheLiik-Kiss toiminta. Liikuntapalvelut järjestävät myös alkeisuimakouluja uimataidottomille lapsille.

 

 

Apua ja neuvoja liikuntaharrastuksen aloittamiseen

Kaipaatko liikuntahavinkkejä liikuntalajeista ja ohjeita liikunnan harrastamisen? Varaa aika maksuttomaan liikuntaneuvontaan. Nuorten liikuntaneuvonta
 
Syksyllä 2016 alamme järjestämään myös Perheliikuntaneuvontaa lastenneuvolan ja liikuntapalveluiden yhteistyöllä. Lisätietoja tästä päivitetään myöhemmin tälle sivustolle. 
 
 

Unelmat liikkeelle

Nokian kaupungin liikuntapalvelut ovat liittyneet valtakunnalliseen Unelmat liikkeelle -toimintamalliin 30.8.2016. Unelmat liikkeelle toimintamallin tavoitteena on lisätä liikettä uudella tavalla toteuttaen kansalaisten liikuntaunelmia. Unelmat liikkeelle  on toimintamalli joka innostaa, osallistaa, verkottaa ja rohkaisee kokeilemaan. Lisää tästä toimintamallista voit lukea osoitteesta www.unelmatliikkeelle.fi. Sekä Nokian liikkumisen unelmavuosi -sivustolta.

Mikäli sinä haluat olla osana toteuttamassa nokialaisten liikuntaunelmia, otathan yhteyttä kokeilumanageriimme: katri.manninen@nokiankaupunki.fi

Laitetaan yhdessä unelmat liikkeelle!

 Kirjastoon avataan lokakuussa liikuntavälinelainaamo perheille!

Nokian kaupunki haluaa kannustaa perheitä yhteisten liikuntaharrastusten lisäksi myös omatoimiseen liikkumiseen perheen kesken. Niinpä avaamme liikuntapalveluiden ja kirjastopalveluiden yhteistyöllä liikuntavälinelainaamon kuntalaisille viikolla 42. Liikuntavälinelainaamon avajaiset pidetään 16.10. pääkirjastolla (Nuijamiestentie 9) klo 12-14. Avajaisissa pääset testaamaan välineistöä kaupungin liikunnanohjaajien opastuksella. Tapahtuman päätteeksi voit myös lainata välineitä kotiin. 

 

Liikuntavälinelainaamo toimii kirjastokortilla, lainausaika on 2 viikkoa. Lainattavaksi liikuntavälinelainaamosta löytyy tällä hetkellä mm. sulkapallo- ja pöytätennissettejä, lasten potkulautoja, rullaluistimia ja temppupyöriä, lasten kantorinkka, lasten potkupyörä sekä lasten pesäpallovälinesettejä. Välineitä voi lainata pääkirjastolta, ja ne palautetaan pääkirjastolle. Liikuntavälinelainaamon välineistöä täydennetään kuntalaisten toiveiden mukaan.

Lisätietoja liikuntavälinelainaamosta ja avajaisista sekä toiveita välineistöstä voi lähettää sähköpostilla terveysliikuntakoordinaatorille:

Katri Manninen
katri.manninen@nokiankaupunki.fi
puh. 044 4860917

 

 

 

 

Liikekalenteri (klikkaa auki)