Nokian kaupungin kulttuuripalveluiden uutiskirje

Nokian kaupungin kulttuuripalveluiden uutiskirjeessä saat tietoa kulttuuripalveluiden ajankohtaista tapahtumista ja kulttuurikuulumisista sähköpostitse 6-8 kertaa vuodessa. Uutiskirjeenä sähköpostin välityksellä lähetettävä tiedote on luettavissa myös kotisivuilla.

Ajankohtaiset sähköiset uutiskirjeet löydät sivun vasemmasta palkista. Tulostettavan version saat näkyviin avaamalla vasemmasta palkista uutiskirjeen ja valitsemalla näytöstäsi Hae-kentän viereisen tulostimen kuvan. Sinisestä "Tulosta"-tekstistä pääset tulostamaan.

Julkaisija:
Nokian kaupungin kulttuuripalvelut
Käyntiosoite: Taidetalo, Souranderintie 7
Postiosoite: PL 2, 37100 Nokia
kulttuuri@nokiankaupunki.fi

Uutiskirjeen toimitus:
Erika Honkanen
kulttuurikoordinaattori
p. 040 77 99 009
erika.honkanen@nokiankaupunki.fi

Kulttuuripalvelut myös Facebookissa:
www.facebook.com/Nokiankaupunginkulttuuripalvelut

Uutiskirjeen tilaaminen ja postituslistalta poistuminen

Voit tilata uutiskirjeen sähköpostiisi ilmoittamalla alla olevalla lomakkeella sähköpostiosoitteesi. Lomakkeella voit myös peruuttaa uutiskirjeen tilauksen tai ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista.

Kulttuuripalveluiden uutiskirjeen tilaus