Avustukset

Vapaa-aikalautakunnan avustukset vuonna 2017

Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2017 on 6.3.-31.3.2017 klo 15:00.

Hakuohjeet ja sähköiset lomakkeet näkyvillä 6.3.2017.

Pakolliset liitteet (toiminta-kertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2016) voidaan toimittaa vapaa-aikapalveluiden toimistoon myöhemmin, kuitenkin viimeistään 28.4.2017 klo 15:00 mennessä osoitteeseen vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.


Projektituet kulttuuri-, liikunta- ja nuorisohankkeisiin ovat haussa ympäri vuoden, katso tarkemmin vapaa-aikalautakunnan avustusohjeesta.

Hakemuksen liitteet voi lähettää postitse osoitteeseen Nokian kaupunki, vapaa-aikapalvelut, PL 2 37 101 Nokia tai sähköisesti osoitteella vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.
 

Suomessa on useita tahoja, jotka myöntävät avustuksia ja apurahoja erilaisiin kulttuurihankkeisiin ja työskentelyyn. Esimerkkejä:

Valtion kulttuuriapurahat (Taiteen edistämiskeskus)

Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan rahasto

Muita säätiöitä