Neuvolat

 

Äitiys- ja lastenneuvola on siirtynyt takaisin terveyskeskukselle 18.7.2016 alkaen. Katso neuvolan yhteystiedoista oman neuvolasi sijainti. Terveydenhoitajien soittoaika on ma-pe klo 11-11.45.

TERVETULOA NEUVOLAAN!

Neuvolapalvelut ovat kuntalaisille tarkoitettuja maksuttomia peruspalveluja. Nokialla neuvolapalveluihin kuuluu ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola, äitiysneuvola ja lastenneuvola. Toiminnan tavoitteena on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Tavoitteena on, että sama terveydenhoitaja hoitaa perhettä aina raskauden ensimetreiltä lapsen esikouluikään saakka.Toiminta perustuu määräaikaistarkastuksiin ja yksilöllisesti sovittuihin tapaamisiin.

Neuvoloiden terveydenhoitajat tekevät yhteistyötä lääkärien, psykologien, puheterapeuttien, fysioterapeuttien, sosiaalityöntekijoiden ja päivähoidon kanssa. Oma terveydenhoitaja määräytyy osoitteen mukaan. Neuvolat toimivat ajanvarausperiaatteella.

Keväällä puhaltavat uudet tuulet

  • Neuvola laajentaa puhelinaikaa ja siirtyy kevään aikana takaisinsoittopalveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas soittaa neuvolaan klo 8-12.30, jolloin puhelu aktivoituu takaisinsoittopalveluun. Myöhemmin samana päivänä saat neuvolasta puhelinsoiton terveydenhoitajalta, jonka kanssa voit hoitaa esimerkiksi ajanvarauksen neuvolaan.

  • Äitiysneuvola siirtyy sähköiseen neuvolakorttiin kevään aikana, jolloin vanhat, pahviset neuvolakortit jäävät pois. Sähköinen äitiyskortti toimii pilvipalvelussa ja helpottaa sekä perheen, että neuvolan ja sairaalan yhteistyötä. Sähköinen äitiyskortti luodaan uusille raskauksille.

  • Käy tykkäämässä meistä Facebookissa!

  • Lastenneuvola siirtyy osittain sähköiseen ajanvaraukseen. Voit varata lastenneuvolaan ajan 1-, 2-, 3- ja 5-vuotistarkastukseen. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä. HUOM! Tarkista oman neuvolasi toimipiste täältä!