Erikoissairaanhoito

Ajanvarauspoliklinikalla toimii oma erikoissairaanhoito: sisätautien ja naistentautien vastaanottokäyntejä ja poliklinisiä toimenpiteitä. Ostopalveluna urologia, neurologia, geriatria ja käsikirurgia.

Palvelusetelit

Nokian kaupungilla on erikoissairaanhoidossa käytössä palveluseteli.

Palveluseteleitä käytetään korvaamaan ostoja sairaanhoitopiiriltä eli niitä käytetään silloin, jos potilaan sairauden tutkiminen tai hoito edellyttäisi potilaan lähettämistä erikoissairaanhoitoon. Potilas voi kieltäytyä palvelusetelistä.
Potilaalla on mahdollisuus valita hoitopaikkansa ja lääkärinsä esimerkiksi jonon pituuden tai oman maksuosuuden perusteella.
Palveluseteli tarkoittaa Nokian kaupungin antamaa maksusitoumusta. Sillä kaupunki sitoutuu maksamaan setelissä mainitun summan hyväksymänsä yrityksen erikoislääkäripalvelusta. Loppuosa palvelusta jää potilaan itse maksettavaksi. Palvelusetelitoiminta perustuu lakiin sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä (24.7.2009/569).
Palvelujen tuottajina ovat 1.1.2015 alkaen Dextra, Koskiklinikka, Mehiläinen, Terveystalo, vain ortopedian osalta Tekonivelsairaala Coxa ja vain kartiokeila CT-tutkimuksen osalta Röntgentutka.

Poliklinikka

 Ajanvaraukset arkisin klo 8 - 13 puhelinnumerosta (03) 5652 1891