Lukiokoulutus

Lukio on yleissivistävä toisen asteen oppilaitos, joka antaa hyvät jatko-opintovalmiudet niin yliopistoihin, ammattikorkeakouluihin kuin ammatillisten oppilaitosten ylioppilaspohjaisille linjoille. Hyvän yleissivistyksen lisäksi opiskelija saa lukiosta monipuolisen kielitaidon sekä valmiudet elinikäiseen oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Lukio-opinnot voi suorittaa 2 – 4 vuodessa.

Lukio-opiskelu on teoreettisempaa kuin peruskouluopiskelu. Myös lukion opiskelutavat poikkeavat peruskoulun työtavoista. Lukiossa opiskelijan itsenäinen työskentely ja vastuu omista opinnoista korostuvat. Tukea opintoihinsa ja niihin liittyviin valintoihin opiskelija voi saada opinto-ohjaajalta, ryhmänohjaajalta sekä aineenopettajilta.

Nokian lukio

Nokian lukio on monipuolinen yleislukio, joka tarjoaa opiskelijoilleen laadukkaan opetuksen modernissa opetusympäristössä. Modernien opetusmetodien ja ajanmukaisen teknologian käytön mahdollistavat mm. nykyaikainen auditorio, kielistudio, laboratorio- ja atk-luokat sekä hyvin varusteltu kirjasto.

Nokian lukion kielivalikoima on laaja ja lukion kansainvälinen toiminta on hyvin aktiivista.

Nokian lukiossa opiskelija voi suorittaa teatteri-ilmaisun, kuvataiteen sekä liikunnan lukiodiplomit sekä urheiluvalmennuskursseja ja puheviestinnän lukiodiplomin. Tällä hetkellä Nokian lukiossa opiskelee noin 400 opiskelijaa ja työskentelee noin 30 ammattitaitoista opettajaa.

Yhteystiedot

Kylmänojankatu 3
37100 Nokia
Rehtori, 040 779 9043
Kanslia, (03) 5652 2460