Omakotitontit

Kaupungilla on sekä myytäviä että vuokrattavia omakotitontteja. Rakennusvalmiita tontteja on tälläkin hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Harjuniityn tontit tulevat hakuun elokussa 2016.

Harjuniitty tarjoaa erinomaisen asuinympäristön esimerkiksi lapsiperheille. Luonnonläheisellä Sammaliston  asuinalueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville.

Yksittäisiä rakennusvalmiita tontteja on saatavilla lisäksi Tottijärveltä, Siurosta, Linnavuoresta ja Välimaalta.

Liittymismaksuja tällä hetkellä:

Nokian Vesi Oy: vesi ja viemäri yht. n. 7500€, 

Elenia: sähkö 3x25A n. 2600€  /   3x35A n. 3375€

Elisa , valokuitu n. 1850€

Tontin ajoliittymä 5m / n. 400€

 

Tottijärvi

Tottijärvellä myydään/vuokrataan tontteja, joita voi hakea koko ajan. Varmista tonttien varaustilanne puhelimitse ennen tonttihakemuksen palauttamista.

Alla olevasta kartasta näet tontit ja niiden hinnat. Kartan zoomaus ja liikuttaminen tapahtuvat hiirellä, lisätietoja tonttia klikkaamalla.


 

Siuro

Siurossa myynnissä olevat tontit ovat jatkuvasti haettavissa. Varmista tonttien varaustilanne puhelimitse ennen tonttihakemuksen palauttamista.

 

Siuron tonttiesite  (1.4 MB)
Siuron ostohakemus  (19 kB)

Linnavuori

Linnavuoren tontit ovat jatkuvasti haettavissa. Varmista tonttien varaustilanne puhelimitse ennen tonttihakemuksen palauttamista.

Alla olevasta kartasta näet tontit ja niiden hinnat. Kartan zoomaus ja liikuttaminen tapahtuvat hiirellä, lisätietoja tonttia klikkaamalla.


Välimaa

Välimaan myynnissä oleva tontti ovat jatkuvasti haettavissa. Varmista tontin varaustilanne puhelimitse ennen tonttihakemuksen palauttamista.

 

Kaikki.pdf  (1.4 MB)
Välimaan hakemus.pdf  (18 kB)

Tiedustelut

Mittausteknikko Timo Ansio
p. 040 779 9183
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi